Olbaltumu kūka

Sastāvdaļas

  • 4 ēd.k. ūdens
  • ¾ gl. cukura
  • 3 olas
  • ¾ gl. miltu
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra ūdeni, pieber cukuru un lēni vāra, līdz šķidrums sāk stiepties-stīgot.
  2. Tad piejauc saputotus olu baltumus un maisa, līdz masa atdziest.
  3. Pēc tam pieliek sakultus olu dzeltenumus un miltus.
  4. Mīklai piejauc vanilīnu un ātri kuļ.
  5. Lej veidnē un steidzīgi liek cept karstā krāsnī.
  6. Pasniedz ar dedzinātu cukura krēmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi