Kartupeļu - biezpienu torte

Sastāvdaļas

  • 750 g vārītu kartupeļu
  • 500 g biezpiena
  • 50 g sviests
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • Rīvēta citrona miziņa
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Pildījumam
  • 1 ½ gl. brūkleņu ievārījuma
  • 1 ½ gl. krējuma
  • Pūdercukurs
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu puto ar pusi dotā cukura, pieliekot olu dzeltenumus, samaltu sausu biezpienu, rīvētu citronu miziņu, cepamo pulveri, samaltus kartupeļus un ar atlikušo cukuru saputo olu baltumus.
  2. Cep atsevišķi 2-3 ripas cepeškrāsnī mērenā siltumā.
  3. Atdzesētas pilda ar brūkleņu ievārījumu.
  4. Tortes virsu un malas pārklāj ar putukrējumu.
  5. P.S. Torte ir garšīgāka otrā dienā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi