Ķiršu cepums

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • Cukurs ( Pēc vajadzības cik saldu vēlās)
  • Pustējk. soda
  • 50 g miltu
  • 50 g rīvmaize
  • ½ kg ķiršu bez kauliņiem
  • Valrieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputojiet olu dzeltenumus ar cukuru.
  2. Pievienojiet sodu, viegli saputotu olu baltumus, miltu un rīvmaizi.
  3. Pievieno saberztus valriekstus.
  4. To visu samaisa un masai pieliek klāt ķiršus bez kauliņiem.
  5. Atkal visu prātīgi samaisa un lej formā, kas izziesta ar sviestu un apkaisīta ar miltiem vai rīvmaizi.
  6. Cep cepeškrāsnī, kamēr veidojās brūna garoziņa.
  7. Cepumu ņemiet ārā kad tas ir atdzisis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi