Komentāri
3
Jaunākie
Vecākie
Puto olas baltumu ar cukura daļu stingrās putās, nepārtraucot putošanu lej uzvārīto ābolu masu , kam pievienots želatīns.(augļu masai jābūt savārītai pabiezai).
Vērtējums
Atbildēt
Receptē nesaprotu šo daļu: " Ar cukuru saputotus olu baltumā, nepārtraucot putošanu lej tievā strūklā sagatavoto augļu masu, pēc tam , ja vēlās stingrāku masu, pielej aukstā ūdenī uzbriedinātu, izšķīdinātu želantīnu. "
Vai tas ir... puto olu baltumu pievienojot cukuru un pievienojot augļu masu pa daļām.
Ja masu vēlas stingrāku, tad pielej aukstā ūdenī izšķīdināto želatīnu?
Vai tas ir... puto olu baltumu pievienojot cukuru un pievienojot augļu masu pa daļām.
Ja masu vēlas stingrāku, tad pielej aukstā ūdenī izšķīdināto želatīnu?
Vērtējums
Atbildēt
Receptē viennozīmīgi par maz miltu, karstumā mīkla no groziņa malām sašļuka uz leju. Sanāk bezformīgs cepumiņš. Savukārt zefīra masai par maz želantīna, jo man nekas tā arī nesāka saželēt. Garša laba, tikai tās proporcijas nekādas.
Vērtējums
Atbildēt