Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Smilšu mīklas groziņi ar zefīra pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 150 g margarīna
  • 75 g cukura
  • 1 ola
  • ( var izmantot arī veikalā pirkto mīklu)
  • Ievārījums - pēc izvēles
  • Zefīram
  • 400 g ābolu
  • 1 gl. cukura
  • 1 tējk. želantīna
  • 2 ēd.k. Ūdens ( Želantīna uzbriedināšanai)
  • 4 olu baltumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltos ieplucina margarīnu un ar olas - cukuru maisījumu samīca mīklu.
  2. Atdzesē.
  3. Mīklu iespiež veidnītēs un cep gaiši dzeltenus.
  4. Izceptos groziņos groziņos pilda ievārījumu un zefīru.
  5. Zefīram:
  6. Ābolus savāra vai izcep mīkstus, karstus izberž caur sietu un savāra ar ½ gl. cukura.
  7. Ar cukuru saputotus olu baltumā, nepārtraucot putošanu lej tievā strūklā sagatavoto augļu masu, pēc tam , ja vēlās stingrāku masu, pielej aukstā ūdenī uzbriedinātu, izšķīdinātu želantīnu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas