Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Smilšu mīklas groziņi ar zefīra pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 150 g margarīna
  • 75 g cukura
  • 1 ola
  • ( var izmantot arī veikalā pirkto mīklu)
  • Ievārījums - pēc izvēles
  • Zefīram
  • 400 g ābolu
  • 1 gl. cukura
  • 1 tējk. želantīna
  • 2 ēd.k. Ūdens ( Želantīna uzbriedināšanai)
  • 4 olu baltumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltos ieplucina margarīnu un ar olas - cukuru maisījumu samīca mīklu.
  2. Atdzesē.
  3. Mīklu iespiež veidnītēs un cep gaiši dzeltenus.
  4. Izceptos groziņos groziņos pilda ievārījumu un zefīru.
  5. Zefīram:
  6. Ābolus savāra vai izcep mīkstus, karstus izberž caur sietu un savāra ar ½ gl. cukura.
  7. Ar cukuru saputotus olu baltumā, nepārtraucot putošanu lej tievā strūklā sagatavoto augļu masu, pēc tam , ja vēlās stingrāku masu, pielej aukstā ūdenī uzbriedinātu, izšķīdinātu želantīnu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas