Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas karbonāde ar sieru

2006. gada 6. jūnijs
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Karbonādi sagriež šķēlītēs, ar asu nazi iegriež, veidojot kabatiņu, pilda ar sadrupinātu sieru, pārkaisa ar garšvielām un cep pannā sakarsētā augu eļļā gatavu. Itālijas sieru sarīvē uz smalkās rīves, izklāj uz pergamenta un karsē cepeškrāsnī, kamēr masa kļūst elastīga un viegli veidojama. No vēl siltās masas veido groziņus un novieto vēsumā sastingt.
2. Dārzeņus sagriež, cep augu eļļā mīkstus. Gatavo karbonādi liek šķīvī, blakus novieto siera groziņu, kuru pilda ar ceptajiem dārzeņiem.
Uz augšu