Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes torte ar brūkleņu ievārījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai: 8 olas
  • 200 grami cukura
  • Tējkarote kanēļa
  • Pildījumam: pusotras glāzes brūkleņu ievārījuma
  • Divas paciņas saldā krējuma
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sauso kvasu samaļ. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar pusi mīklai nepieciešamā cukura daudzuma, baltumus – ar atlikušo cukuru. Sajauc ar kvasu. Iegūto masu lej veidnē, cep brūnu. Atdzisušu sagriež divās daļās. Starp tām ziež ievārījumu un putukrējumu. Torti viscaur noziež ar putukrējumu. Dekorēšanai var izmantot ievārījumu vai ko citu – pēc izvēles.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas