Rupjmaizes torte ar brūkleņu ievārījumu

Sastāvdaļas

  • Mīklai: 8 olas
  • 200 grami cukura
  • Tējkarote kanēļa
  • Pildījumam: pusotras glāzes brūkleņu ievārījuma
  • Divas paciņas saldā krējuma
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sauso kvasu samaļ. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar pusi mīklai nepieciešamā cukura daudzuma, baltumus – ar atlikušo cukuru. Sajauc ar kvasu. Iegūto masu lej veidnē, cep brūnu. Atdzisušu sagriež divās daļās. Starp tām ziež ievārījumu un putukrējumu. Torti viscaur noziež ar putukrējumu. Dekorēšanai var izmantot ievārījumu vai ko citu – pēc izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi