Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas "laupītājzupa"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l buljona
  • 200 g cūkgaļas šķiņķa
  • 100 g konservētu bambusa dzinumu
  • 100 g svaiga gurķa
  • 1 sīpols
  • 2 vidēja lieluma tomāti
  • 50 g ingverasāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Plāni sagrieztas cūkgaļas filejas šķēlītes 5 minūtes vāra izvēlētajā buljonā, pievienojot sīpolu, nedaudz sezama eļļas, sāli un piparus pēc garšas. Pievieno strēmelītēs sagrieztus bambusa dzinumus, gurķi, ingveru un daiviņās sagrieztus tomātus. Vāra vēl 5 minūtes.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas