Redīsi olu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 -3 vārītas olas
  • Buntīte redīsu
  • 100 g. redīsu
  • Dilles, sāls

Pagatavošana

5 min.
  1. cieti vārītas olas notīra un atdala baltumu no dzeltenuma.Baltumu sagriež strēmelēs un samaisa ar ripiņās sagriestiem redīsiem.
  2. Olas dzeltenumu saberž un sajauc ar majonēzi un dillēm. Iegūto mērci pārlej redīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi