Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Sviesta mīklas pīrādziņi

2006. gada 2. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu iekapā miltos, izveido bedrīti, kurā ielej olas, krējumu, sāls.
2. Un ar rokām samīca mīklā, daudz nemīcot.
3. Mīklu uz pusstundiņu novieto vēsumā.
4. Tad mīklu izveltnē 3 mm biezā plāksnē, ar tējk. liek pildījuma piciņas, pārliek pāri mīklas maliņu un ar glāzi vai formiņu izspiež pīrādziņus, pārziež ar sakultu olu un cep gatavus.
5. Pildījumam:
6. Sviestu saputo, pieliek sāli, sīki sagrieztus lokus, vai apceptus sīpolus, sīki sagrieztas vārītas olas.
7. Pildījumā var izmantot gaļas, zivju, biezpiena, sēņa vai kādu citu masu.
Uz augšu