Kruasani 2

2006. gada 2. jūnijs
Foto: Agate Darviņa
Pagatavošana
140 min
1. Miltus izsijā, pievieno sāli, cukuru, raugu, olas, pienu un 2 ēd. k. sviestu. Visu samīca viendabīgā masā. Mīklu izrullē un vidū ieliek atlikušo sviestu, aizloka ciet kā aploksni. Mīklu ietin folljā un ieliek uz 20 min. saldētavā. Tad izņem ārā,mīklu izrullē un atkal saloka kā aploksni, atkal ietin follijā un liek uz 20 min. ledusskapī. Tā atkārto vēl 2 līdz 3 reizes.
2. Beigās mīklu izņem ārā, izrullē pēc iespējas plānāku un sagriež trijsūros. trijstūra platākajā galā liek pildījumu un sarullē, izveidojot pīrādziņu. Pīrāgus ieteicams apsmērēt ar olu.
3. Cep 20 minūtes 200 grādos.
Uz augšu