Gazpacho 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg tomātu bez sēklām, nomizotu, sagriztu čētrās daļās
  • 1 liels spāņu sīpols
  • 200 g konservētas paprikas
  • 2 lielas ķiploa daiviņas
  • 600 ml aukstā dārzeņu buljona
  • 75 ml olīveļās
  • 4 ēdamk. sarkanvīna etiķa
  • Nocitrona izpiesta sula
  • Degorēšanai
  • Puse svaigs gurķis sagriezts kubiņos
  • Neliela zaļā paprika

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus, sīpolus, papriku un sagriež gabaliņos. Sablenderē kopā ar buljonu, eļļu un etiķi, līdz iegūst viendabīgu masu.
  2. Maisijumu pārlej bļodā pielej citrona sulu un pieber garšvielas, tad ieliek ledusskapī stundu.
  3. Zupu pasniedz labi atdzesētu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi