Rīsu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 15 g sviests
  • 60 g īsgraudu rīsu
  • 600 ml piena
  • 30 g pūdercukura
  • Citronu miza, muskatrieksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Trauku ietauko ar sviestu. Rīsus noskalo. Traukā ieber rīsus un iejauc pienu. Rīsus mērcē pienā aptuveni 30 min. Rīsiem pievieno pūdercukuru, citrona mizu un visu labi samaisa. Uzkaisa muskat riekstu uzliek sviesta piciņas. Pudiņu cep 150C –2 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi