Jubilejas ķirši

Sastāvdaļas

  • 425 g konservētu Morello ķiršu sīrupā
  • 2 -3 ēdamk. pūdercukura
  • 75 ml brendija
  • Dažas lāses mandeļu esences
  • Vaniļu saldējums piedevās

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršus notecina: pataupa 125 ml sīrupa. Tad ogas like katliņā, pievieno cukuru un sīrupu.
  2. Ķiršus maisot karsē uz lēnas uguns, līdz cukurs izkūst. Turpina vārīt uz lēnas uguns, līdz daudzums samazinās uz pusi. Ķiršus pārlej ar brendiju un pievieno mandeļu esenci. Visu uzvāra, lai alkohols iztvaiko. Karstos ķiršus un sīrupu ar karoti like uz vaniļas saldējuma bumbiņām un tūlīt pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi