Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Auzu pārslu biezputra - ļoti trekna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
  • Saldais krējums
  • Cukurs, sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Iepriekšējā vakarā liek mērcēties auzu pārslas. (var likt mērcēties arī 20 minūtes pirms vārīšanas)
  2. Liek vārīties, pielej saldo krējumu, pieber cukuru, sāli pēc garšas. Pagaida līdz putra sāk vārīties - "met pirmo burbuli", ņem nost no uguns.
  3. Brīdinu - putra ir tekna, to var ļoti maz apēst.
  4. Bet tiešām - garšiga. Iesaku pamēģināt arī tiem, kam auzu pārslas negaršo.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas