Auzu pārslu biezputra - ļoti trekna

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
  • Saldais krējums
  • Cukurs, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Iepriekšējā vakarā liek mērcēties auzu pārslas. (var likt mērcēties arī 20 minūtes pirms vārīšanas)
  2. Liek vārīties, pielej saldo krējumu, pieber cukuru, sāli pēc garšas. Pagaida līdz putra sāk vārīties - "met pirmo burbuli", ņem nost no uguns.
  3. Brīdinu - putra ir tekna, to var ļoti maz apēst.
  4. Bet tiešām - garšiga. Iesaku pamēģināt arī tiem, kam auzu pārslas negaršo.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi