Sākums > Receptes > Zupas

Meksikāņu ātrā čili zupa

2006. gada 27. maijs
Foto: Shutterstock.com
Meksikāņu čili zupiņa sanāk tik tiešām ļoti garda un galvenais - ātri pagatavojama!
Pagatavošana
32 min
1. Malto gaļu ar sīpoliem, čili un ķiplociņiem katlā kārtīgi apcep.
2. Pārlej ar ūdeni, ber klāt pupiņas, kukurūzu, sablendētus tomātus, sāli pēc garšas. Un vāra 10 minūtes, kopš brīža, kad zupa sāk burbuļot.
3. Pirms pasniegšanas zupai bļodiņās piespiež laimu, uzrīvē sieru, pievieno skābo krējumu, pārkaisa ar kinzu un pasniedz ar kukurūzas čipsiem.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu