Paprikas salātiņi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g sarkano vai zaļo piparu pākšu, 2 āboli, 2 ēd. k. eļļas, 1 ēd. k. tomātu biezeņa, 1 sīpols 1 ķiploka daiviņa, sāls, cukurs, zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Salātiem piemērotas tās piparu šķirnes, kam nav īpaša asuma. Pākstīm izgriež sēklotnes, pākstis labi nomazgā, tad sagriež šķērsām plānos apļos. ābolu sarīvē rupjās skaidās, tad piparus un ābolus sajauc kopā ar mērci, kura pagatavota, samaisot eļļu, tomātu biezeni, krējumu un pievienojot sarīvētu sīpolu, ķiploku, sāli, cukuru un sakapātus zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi