Kārtainā omlete ar salami

Sastāvdaļas

  • 6 olas, 10 vidēji biezas ripiņas salami desas (atkarībā no pannas lieluma), viens svaigs gurķis, trīs tomāti, sāls, pipari, šķipsniņu "vegetu"

Pagatavošana

25 min.
  1. sakuļ olas, sagriež ripiņās tomātus, gurķus un salami. Uzkarsē pannu un liek pirmā kartā salami, tad gurķus un pārlej ar olu, kad tas izdarīts liek pēdējā kārtā tomātus, tā lai veidotos skaists zīmējums, sāli un piparus uzkaisa katrai kārtai. Cep uz mazas uguns apm. 20 min. Pannai jāuzliek vāks. Kad omlete gatava- sgrieš gabaliņo ( tā pat kā picu ).
  2. Kārtaino omleti var pasniegt gan brokastīs, gan pustdienās, kā arī vakariņās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi