Bantomātu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 tomāts
  • 1 banāns
  • 1 variants
  • Mērcei
  • Puscitrona sulas
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 1 tējk. ābolu etiķa
  • 1 tējk. upeņu želejas
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 daiviņu ķiploku
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • 2 variants
  • Mērcei
  • Puscitronu sulas
  • 2 ēd.k. jogurta vai salda krējuma
  • 1 ēd.k. medus
  • Rieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež tomātu un banānu pēc patikas. Un sakārto uz šķivi. Pārlej ar mērci.
  2. Ja salātus vēlas stiprākus.
  3. Tad pārlej ar mērci, kuru pagatavo šādi:
  4. sajaucot citronsulu ,eļļu, ābolu etiķi, upeņu želeju, medu, saspiestu ķiploku daiviņu, nedaudz sāli, piparus.
  5. Visu kopā kārtīgi sajauc.
  6. Beigās pārkaisa ar zaļumiem.
  7. Ja salātus vēlās saldākus.
  8. Tad pārlej ar šādu gatavotu mērci:
  9. citronu sulu, jogurtu vai saldo krējumu un medu.
  10. Samaisa kārtīgi visu kopā.
  11. Pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi