Sākums > Receptes > Salāti

Dārzeņu salāti ar rāceņiem

2006. gada 25. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Vārītus rāceņus sagriež šķēlītēs, Svaigus ziedkāpstus sadala sīkās galviņās.
2. Cukura pupiņu pākstis nomazgā un sagriež gabaliņos.
3. Var izmantot arī konservētās pupiņu pākstis.
4. Svaigus gurķus, tomātus sagriež šķēlītēs.
5. Sagatavotos dārzeņus sajauc kopā ar sīki saplūkātiem salātu lapām, pieliek krējumu, sāli, piparus un cukuru pēc garšas.
6. Visu sastāvdaļu vēlreiz rūpīgi sajauc, saliek salātu traukā un rotā ar zaļumiem.
Uz augšu