Zaļo zirnīšu un ziedkāpostu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g cukurzirņu pākšu
  • 300 -400 g ziedkāpostu
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • ½ gl. krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukurzirņu pākstīm novelk sāņu dzīsliņas, nomazgā un sagriež gabaliņos.
  2. Ziedkāpostu galviņas nomazgā, no tās atdala mazās galvinās, tos nomazgā un sīki sagriež.
  3. Sasmalcina arī sīpolu un cieti novārītu olu.
  4. Sagatavotos produktus saliek traukā, pievieno krējumu, samaisa ar sīki sagrieztām dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi