Potjomkina zupa

Sastāvdaļas

  • 300 g skābi kāposti
  • 150 g žāvēta gaļa
  • 1 l buljons
  • 4 šķēles maizes (ķieģelītis)
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 sīpols
  • Nedaudz spagettī
  • Taukvielas - cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābus kāpostus sautē buljonā, līdz tie gatavi.
  2. Pievieno žāvētu gaļu, kas apcepināta kopā ar sīpoliem un sagriezta kubiņos.
  3. Uzvāra.
  4. Iesmērē ar ķiplokiem maizes šķēles, apcep tās taukvielās uz pannas un pasniedz kopā ar zupu.
  5. Beigās pieliek vārītus spagettī.
  6. pirms pasniegšanas zupas šķīvī pieliek skābu krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi