Siera un sēņu mērce

Sastāvdaļas

  • 100 g siers
  • 100 g sviests
  • 1 gl. konservētu sēņu
  • ½ gl. buljons
  • 1 gl. skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātas sēnes karsē sviestā, pielej buljonu, pieliek krējumu, sarīvētu sieru.
  2. Slēgtā katlā vai pannā uz lēnas uguns karsē kādas 15 minūtes.
  3. Nogaršo vai nevajag sāli.
  4. Pasniedz pie putnu gaļas ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi