Brūkleņu mērce ar krējumu

Sastāvdaļas

  • 200 g krējums
  • 2 ēd.k. brūklenes
  • 1 tējk. mārrutku
  • 1 tējk. citronu sulas
  • Ingvers- nedaudz
  • Sāls
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Brūkleņu ogas saspaida, izkāš caur smalko sietiņu, sajauc ar mārrutkiem, pārlej piedevām un pamatīgi samaisa.
  2. Tad pievieno krējumam un vēlreiz samaisa, pēc garšas pievienojot vēlamu garšvielu lielākā vai mazākā daudzumā.
  3. Pasniedz pie vārītās vai sautētas putnu gaļas, trušu gaļas.
  4. Šo mērci izmanto, gatavojot seleriju vai puravu salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi