Garšīgākie aknu plācenīši tomātos

Sastāvdaļas

  • Speķi 100.gr
  • Aknu lielopa 300.gr
  • Sīpols',ķiploks
  • Ola 1.gb
  • Sāls,pipari (sāli uzmanīgi)
  • Mērce
  • Tomātu pasta 2-3.zupas karotes
  • Paprika 1.gb
  • K.iploks
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Atbrīvojam aknu no plēves .Samaļam speķi,
  2. aknu,sīpolu un kiploku.
  3. Visu sajaucam pieliekot skābu krejumu sāli un piparus.Izcepam mazus plācenīšus.
  4. Sagatavojam mērci plāceņu pārliešanai.
  5. Sacepam sīpolu,kiploku ,tomāta pastu.Pielejam ūdeni un pavāram kamēr mērcīte sabieze.Beigās pieliekam papriku .piparus,sāli,cukuru un pavāram.Mērci atdzesējam un pārlejam plāceņiem.Noliekam
  6. 1-2.st. ledusskapi lai ievelkas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi