Kartupeļi ar ķilavām vārītu olu sacepumāi

Sastāvdaļas

  • 5 vārīti kartupeļi
  • 8 cieti novārītas olas
  • 100 g sviesta vai speķa
  • 8 ķilavas
  • 2 olas
  • Rīvmaize
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Ietaukotā veidnē liek kārtām vārītu kartupeļu šķēles, olu ripas un iztīrītas ķilavas. Visam pārlej sakultu olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta piciņas vai speķa šķēlītes un cep sakarsēta krāsnī, līdz olas sarecējušas. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi