Sviestmaižu torte ar desui

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu maizes
  • 150 g biezpiena
  • 100 g krējuma
  • 50 g vārītas desas vai šķiņķa
  • 1 ēdamkarote sīki sagrieztu pētersīļu, diļļu, zaļumu vai loku
  • 3 lieli redīsi vai 2 tomāti
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kviešu maizes šķēles apziež ar biezpiena, krējuma un sīki sagriezta šķiņķa vai desas masu. Liek citu uz citas, malas apziež ar saberzta biezpiena un krējuma masu, kam pievienots sāls. Rotā ar zaļumiem, redīsiem vai tomātu šķēlēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi