Sviestmaižu torte ar gaļu, zaļumiem un krējumui

Sastāvdaļas

  • 700 g maizes
  • 400 g vārītas gaļas
  • 1 -2 ēdamkarotes mārrutku
  • 300 g krējuma
  • 3 ēdamkarotes zaļumu (loki, dilles, pētersīļi, selerijas)
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītu gaļu sagriež plānās šķēlēs, mārrutkus sajauc ar krējumu un pieliek sāli. Kviešu vai rudzu maizi gareniski sagriež lielās 1,5 cm biezās šķēlēs, apakšējo garozu noņem. Maizes šķēles apziež ar mārrutku un krējuma masu, liek virsū gaļas gabaliņus, kurus arī nedaudz apziež ar mārrutku masu. Maizes šķēles liek citu uz citas, malas apziež ar krējumu, apkaisa ar sīki sagrieztiem zaļumiem. Rotā ar svaigiem, vārītiem vai marinētiem darzeņiem (burkāni, bietes, gurķi tomāti).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi