-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Sviestmaižu torte ar gaļu, zaļumiem un krējumu
Sviestmaižu torte ar gaļu, zaļumiem un krējumu svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
700 g maizes
-
400 g vārītas gaļas
-
1 -2 ēdamkarotes mārrutku
-
300 g krējuma
-
3 ēdamkarotes zaļumu (loki, dilles, pētersīļi, selerijas)
-
Sāls pēc garšas
-
Dekoram - rīvēts siers, ķirštomāti, desas šķēles, zaļumi, vīnogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Vārītu gaļu sagriež plānās šķēlēs, mārrutkus sajauc ar krējumu un pieliek sāli. Kviešu vai rudzu maizi gareniski sagriež lielās 1,5 cm biezās šķēlēs, apakšējo garozu noņem.
-
Maizes šķēles apziež ar mārrutku un krējuma masu, liek virsū gaļas gabaliņus, kurus arī nedaudz apziež ar mārrutku masu.
-
Maizes šķēles liek citu uz citas, malas apziež ar krējumu, apkaisa ar sīki sagrieztiem zaļumiem. Dekorē pēc ieskatiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs