Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Sviestmaižu torte ar gaļu, zaļumiem un krējumu

2006. gada 24. maijs
Foto: Shutterstock.com
Sviestmaižu torte ar gaļu, zaļumiem un krējumu svētku galdam.
Pagatavošana
30 min
1. Vārītu gaļu sagriež plānās šķēlēs, mārrutkus sajauc ar krējumu un pieliek sāli. Kviešu vai rudzu maizi gareniski sagriež lielās 1,5 cm biezās šķēlēs, apakšējo garozu noņem.
2. Maizes šķēles apziež ar mārrutku un krējuma masu, liek virsū gaļas gabaliņus, kurus arī nedaudz apziež ar mārrutku masu.
3. Maizes šķēles liek citu uz citas, malas apziež ar krējumu, apkaisa ar sīki sagrieztiem zaļumiem. Dekorē pēc ieskatiem.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu