Zaļumu olasi

Sastāvdaļas

  • 5 cieti novārītas olas
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • ½ citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes pētersīļu zaļumu
  • Sāls
  • Pipari
  • Sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Cieti varītas olas pārgriež, izņem dzeltenumu un saberž. Dzeltenumam pievieno eļļu, sakapātus zaļumus, sāli, piparus, sinepes pēč garšas un sajauc vienmērīgā masā. Masu iepilda olas baltumā, rotā ar zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi