Karstās sviestmaizes ar gaļas pastēti un sierui

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopu gaļas
  • 100 g siera
  • 1 sīpols
  • 50 g krējuma
  • 50 g sviesta
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Baltmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītu liellopu gaļu samaļ kopā ar sīpoliem 2-3 reizes. Pievieno krējumu, olu, sāli, piparus un visu samaisa.
  2. Uz maizes šķēlēm smērē sviestu un pagatavoto pastēti, uzkaisa rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī. Gatavas sviestmaizes pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz karstas

Komentāri

Alise jakovica 2016. gada 17. aprīlis 09:32
Cik ilgi jacep cepeskrasni

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi