Biezpiena klimpasi

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 3 olas
  • 2 ēdamkartotes miltu
  • Sāls
  • Kanēlis
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sausu, svaigu biezpienu samaļ vai izberž caur smalku sietiņu un samaisa ar sakultām olām, miltiem un mazliet sāls. Mīklu saveļ garenā stienītī, ar nazi sagriež un mazliet ar nazi izklapē, lai būtu četrkantīgas. Liek vārošā sālsūdenī un vāra, līdz uzpeld. Pasniedz pārlietas ar sviestu, pārkaisa ar kanēli un cukuru

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi