Desiņas rītasvārkosi

Sastāvdaļas

  • 4 desiņas
  • 1 glāze miltu
  • 0.75 glāzes piena
  • 2 olas
  • Sāls
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā iesijā miltus, iemaisa pienu, pielejot pa daļām, sakuļ vienmērīgu mīklu, pievieno olas, sāli. Sagatavotajai mīklai ļauj ½ stundas uzbriezt.
  2. Desiņām novelk ādiņu, gareniski pārgriež uz pusēm, iemērc sagatavotajā mīklā, pēc tam eļļā, vāra, līdz tās kļūst gaiši brūnas, izņem ar putukaroti un liek uz sieta vai papīra, lai notek liekie tauki.
  3. Pasniedz uz grauzdētām maizītēm, paliekot apakšā salātu lapiņas.
  4. Izmanto tādas desiņas, kuras pašiem vislabāk garšo

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi