Sklandu rausisi

Sastāvdaļas

  • 1000 g rupju kviešu miltu
  • 30 g raugs
  • 100 g sviests
  • ½ l piens
  • Sāls
  • Pildījumam: 6 burkāni
  • 200 g kartupeļu
  • 3 ēdamkarotes skāba krējuma
  • 100 g miltu
  • 50 g sviesta
  • 2 olas
  • 10 g rauga
  • Sāls, cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavo rauga mīklu, uzraudzē. Tad izveltnē, izveido apaļas ripas un maliņas uzloka uz augšu.
  2. Burkānus sarīvē, pievieno vārītus, samaltus kartupeļus, miltus, sviestu, olas (sakultas), krējumu, raugu, sāli, cukuru. Visu labi sakuļ, uzraudzē, ielej saformētajā mīklā. Cep 210 – 220 °C temperatūrā 20 – 25 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi