1. Nogaršojiet viskiju, lai pārliecinātos, ka tas ir kvalitatīvs. Paņemiet lielu glāzi! Vēlreiz nogaršojiet, lai tiešām būtu drošs, ka šis ir labs viskijs. Izdzeriet visu glāzi! Atkārtojiet šo procesu vēlreiz!
2. * Ieslēdziet elektrisko mikseri un sakuliet vienu paciņu sviesta lielā ietilpīgā bļodā. Pievienojiet vienu tējkaroti cukuru.
3. * Pārbaudiet vai viskijs vēl joprojām nav zaudējis savas burvīgās īpašības. Iedzeriet vēl vienu glāzi šo gardo dzērienu!
4. * Izslēdziet, taču beidzot to mikseri! Sasitiet 2 olas un pievienojiet tās lielās bļodas saturam. Ieberiet bļodā arī žāvētos augļus un turpiniet kult! Ja augļi saķeras miksera lāpstiņās, tad ar skrūvgrieža palīdzību lāpstiņas iztīriet!
5. * Vēlreiz iedzeriet viskiju, lai nomierinātu garšas kārpiņas. Jā, tagad mīklai pieberiet divas tases sāls! Vai ko citu, principā vienalga! Kuru gan tas uztrauc??? Iedzeriet viskiju!
6. * Jā, pieturieties pie galda stūra! Pievienojiet mīklai citrona sulu un riekstus, tējkaroti cukura vai vienalga ko. Pievienojiet mīklai to, ko vēl varat atrast!
7. * Ieslēdziet krāsni! Uzgrieziet 350 0 temperatūru!!! Uzmanieties no galda stūriem, kuri skrien jums virsū!!! Izmetiet piedegušo kūku pa logu! Neaizmirstiet pārbaudīt VISKIJU!