Augļu kūkai 2

2006. gada 24. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Nogaršojiet viskiju, lai pārliecinātos, ka tas ir kvalitatīvs. Paņemiet lielu glāzi! Vēlreiz nogaršojiet, lai tiešām būtu drošs, ka šis ir labs viskijs. Izdzeriet visu glāzi! Atkārtojiet šo procesu vēlreiz!
2. * Ieslēdziet elektrisko mikseri un sakuliet vienu paciņu sviesta lielā ietilpīgā bļodā. Pievienojiet vienu tējkaroti cukuru.
3. * Pārbaudiet vai viskijs vēl joprojām nav zaudējis savas burvīgās īpašības. Iedzeriet vēl vienu glāzi šo gardo dzērienu!
4. * Izslēdziet, taču beidzot to mikseri! Sasitiet 2 olas un pievienojiet tās lielās bļodas saturam. Ieberiet bļodā arī žāvētos augļus un turpiniet kult! Ja augļi saķeras miksera lāpstiņās, tad ar skrūvgrieža palīdzību lāpstiņas iztīriet!
5. * Vēlreiz iedzeriet viskiju, lai nomierinātu garšas kārpiņas. Jā, tagad mīklai pieberiet divas tases sāls! Vai ko citu, principā vienalga! Kuru gan tas uztrauc??? Iedzeriet viskiju!
6. * Jā, pieturieties pie galda stūra! Pievienojiet mīklai citrona sulu un riekstus, tējkaroti cukura vai vienalga ko. Pievienojiet mīklai to, ko vēl varat atrast!
7. * Ieslēdziet krāsni! Uzgrieziet 350 0 temperatūru!!! Uzmanieties no galda stūriem, kuri skrien jums virsū!!! Izmetiet piedegušo kūku pa logu! Neaizmirstiet pārbaudīt VISKIJU!
Uz augšu