Maizes pūtēlisi

Sastāvdaļas

  • 100 g berztas rupjmaizes
  • 100 g cukura
  • Karote vaniļas cukura
  • 70 g sviesta
  • 3 karotes piena
  • Sāls
  • 5 olu dzeltenumi
  • 5 olu baltums

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki saberztu rupju maizi vāra ar cukuru, sviestu un pienu, un kad biezenis atdzisis, to labi sajauc ar olu dzeltenumu. Beigās biezenī viegli iejauc cietā sniegā sakultu olbaltumu. Pūtēli cep iesviestotā porcelāna bļodā 20 – 30 min

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi