Rauga- smilšu mīklai

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 150 -175 g margarīna
  • Šķipsna sāls
  • 2 ēd. k. cukura
  • 35 g rauga
  • 120 g piena

Pagatavošana

1 min.
  1. Visām mīklas sastāvdaļām jābūt aukstām.
  2. Raugu sajauc ar cukuru un pienu.
  3. Miltus izsijā, pieliek margarīna piciņas, sāli un sagatavotu raugu. Tad to sakrapā ar nazi un ātri samīca, pārsedz un novieto uz 60 minūtēm novieto uz ledusskapī . Tad to izveltnē, sagriež kvadrātiņos, pārziež ar ābolu džemu un saspiež maliņas. Pārziež ar olu un cep cepeškrāsnī 200 °C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi