Mīļajai vīramātei/sievasmāteii

Sastāvdaļas

  • Cāļa fileja, baklažāni, saldā paprika, augu eļļa, skābais krējums, garšvielas: karijs, pipari, zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagrieziet plānos, garos gabaliņos un apcepiet augu eļļā, pievienojot garšvielas. Saldo papriku sagrieziet plānos gabaliņos un mazliet apcepiet augu eļļā. Baklažānus sagrieziet gareniski uz pusēm, uzlieciet uz pannas ar mīkstumu uz leju, pievienojot nedaudz eļļas. Cepiet tos 10 minūtes cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā. Pēc tam baklažāna mīkstumu akurāti izgrieziet un sagrieziet to kubiciņos. Mīkstumu ielieciet atpakaļ sagatavotajās baklažāna pusītēs. Pēc tam uz šīm pusītēm kārtās uzlieciet apcepto fileju un saldo papriku, pārlejiet ar skābo krējumu un ielieciet cepeškrāsnī uz 10—15 minūtēm 180 grādu temperatūrā. Pirms pasniegšanas ēdienu pārkaisiet ar zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi