Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mīļajai vīramātei/sievasmāteii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cāļa fileja, baklažāni, saldā paprika, augu eļļa, skābais krējums, garšvielas: karijs, pipari, zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagrieziet plānos, garos gabaliņos un apcepiet augu eļļā, pievienojot garšvielas. Saldo papriku sagrieziet plānos gabaliņos un mazliet apcepiet augu eļļā. Baklažānus sagrieziet gareniski uz pusēm, uzlieciet uz pannas ar mīkstumu uz leju, pievienojot nedaudz eļļas. Cepiet tos 10 minūtes cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā. Pēc tam baklažāna mīkstumu akurāti izgrieziet un sagrieziet to kubiciņos. Mīkstumu ielieciet atpakaļ sagatavotajās baklažāna pusītēs. Pēc tam uz šīm pusītēm kārtās uzlieciet apcepto fileju un saldo papriku, pārlejiet ar skābo krējumu un ielieciet cepeškrāsnī uz 10—15 minūtēm 180 grādu temperatūrā. Pirms pasniegšanas ēdienu pārkaisiet ar zaļumiem
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas