Siera rulete

2005. gada 16. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Siera gabalu apmēram uz 15 min. ieliek verdošā ūdenī. Kad siers kļuvis mīksts, to pabiezā kārtā izveltnē taisnstūra formā.
2. Virsū klāj pildījumu, ko pagatavo, mīkstam sviestam pievienojot sasmalcinātas pildījuma sastāvdaļas, sāli un piparus.
3. Sieru stingri satin ruletē, ietin folijā un noliek aukstumā, lai sastingst. Šķēlēs sagrieztu pasniedz ar grauzdiņiem, sāļiem cepumiem vai krekeriem.
4. Pildījumu var variēt, izmantojot pusi sarkanās paprikas, vārītu olu, burkānu, melnās olīvas, vārītu šķiņķi, ķiploka daiviņu un citus produktus - sēnes, riekstus, vārītu vai kūpinātu vistas gaļu.
5. Kamēr rulete vēl silta, to var apviļāt zaļumos, paprikas pulverī, maltos riekstos vai karijā.
Uz augšu