Skābeņu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g skābeņu
  • 100 g majonēzes
  • 1 ēd. k. tomāta biezeņa
  • Sāls, cukurs, lociņi, dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātas skābeņu lapas uz sieta vai tīrā drāniņā nosusina, tad sasmalcina. Dilles un lokus sīki sakapā, samaisa ar majonēzi, pievieno tomātu pastu, sāli, cukuru. Mērcē iemaisa sagatavotās skābenes.
  2. Skābeņu vietā var ņemt spinātus, zaķkāpostus, pieneņu jaunās lapas. Pienenes pirms lietošanas aplej ar citronskābes šķīdumu vai apslaka ar citrona sulu, tad samazinās īpatnējais rūgtums.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi