Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Marinēts lasis ar zaļumiem un kaperiem

Marinēts lasis ar zaļumiem un kaperiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g laša filejas
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. cukura
  • 1/2 apelsīna
  • 1/2 citrona
  • 2 ēd. k. kaperu
  • 30 g lociņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Laša fileju sagriež šķēlītēs, sasmalcina lociņus.
  2. Bļodiņā izspiež sulu no apelsīna, citrona, pievieno sāli un cukuru, maisa, līdz viss izkusis.
  3. Pagatavoto maisījumu pārlej lasim un lociņiem, pievieno kaperus, visu samaisa un ļauj iemarinēties stundu.
    Kārto glīti uz šķīvja un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Pagatavoto maisījumu pārlej lasim un lociņiem, pievieno kape...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Neparastās vistas filejas kotletes

Neparastās vistas filejas kotletes

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. oktobris 10:26 23.10 10:26
Kāpēc biezpiena plācenīši uz pannas izjūk, ir cieti vai zaudē formu?
10 izplatītākās kļūdas

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas