Marinēts lasis ar zaļumiem un kaperiem

Marinēts lasis ar zaļumiem un kaperiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g laša filejas
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. cukura
  • 1/2 apelsīna
  • 1/2 citrona
  • 2 ēd. k. kaperu
  • 30 g lociņu

Pagatavošana

80 min.
  1. Laša fileju sagriež šķēlītēs, sasmalcina lociņus.
  2. Bļodiņā izspiež sulu no apelsīna, citrona, pievieno sāli un cukuru, maisa, līdz viss izkusis.
  3. Pagatavoto maisījumu pārlej lasim un lociņiem, pievieno kaperus, visu samaisa un ļauj iemarinēties stundu.
    Kārto glīti uz šķīvja un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Pagatavoto maisījumu pārlej lasim un lociņiem, pievieno kape...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi