Cāļa biezeņzupa ar brokoļiem un kukurūzu

Sastāvdaļas

  • Vistas fileju
  • 2 vidēja lieluma burkānus
  • 4 kartupeļus
  • 1 sīpolu
  • Brokoļus (svaigus vai saldētus)
  • Kukurūzas vālītes (konservētas)

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā nelielā eļļas daudzumā apcep vistas fileju, jau kopā ar burkāniem, sīpoliem un kartupeļiem. Pievieno ūdeni un vāra apmēram 10–15 minūtes. Vistas fileju izņem ārā, sagriež smalkos kubiciņos, bet dārzeņus sablenderē. Vistas gaļu liek iekšā, zupu vēlreiz uzkarsē. Pievieno garšvielas. Rotā ar brokoļiem un kukurūzas vālītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi