Dārzeņu sautējums indiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • Puse no selerijas kāta
  • 1 cukini
  • 1 puravs
  • 2 āboli
  • 1 -2 burkāni
  • 1 -2 ēd.k. eļļas
  • 1 ķploku daiviņas
  • ½ ēd.k. karija
  • 1 ēd.k. rozīņu
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. maltu melno piparu
  • 2 ēd.k. apelsīnu sulas
  • 10 cm svaiga gurķa

Pagatavošana

20 min.
  1. Noskalo seleriju un puravu.
  2. Sīki sagriež.
  3. Noskalo cukini un sagriež kubiņos.
  4. Ābolus nomizo un sagriež kbiņos.
  5. Notīra burkānus un sagriež sloksnītēs.
  6. Visu nedaudz apcep katliņā sakarsētā eļļā.
  7. Pievieno izspiestu ķiploku.
  8. Pārkaisa ar kariju, samaisa.
  9. Pievieno rozīnes, sāli, piparus un apelsīnu sulu.
  10. Samaisa un vāra, līdz dārzeņi mīksti.
  11. Gurķi sagriež palielos gabaliņos un pievieno sautējumam.
  12. Pasniedz ar ceptu zivi vai desu.

Komentāri

Peksis 2015. gada 5. novembris 22:41
Ļoti ātri, veselīgi un ļoti garšīgi! Ielikām lielās rozīnes, bet mazās būs labāk un harmoniskāk. Kāriju iesaku regulēt pēc garšas un patikšanas.
Gatavosim šo recepti atkal!
Paldies autorei!
gita Gr. 2010. gada 2. marts 19:51
Uztaisīju, tomēr piešāvu to ūdeni - sanāca ekselents!
gita Gr. 2010. gada 2. marts 19:24
es nesaprotu - jāvāra ūdenī pēc tam? It kā te receptē ūdens nav minēts, un bija tik daudz sulas, ka tiešām neprasījās, bet tad taču tā nebūtu vārīšana, bet gan sautēšana? Kā tur īsti ir?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi