Kartupeļu omlete

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 4 olas
  • Eļļa
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež ļoti plānās šķēlēs. Smalki sagriež sīpolu un pievieno to kartupeļiem. Uz lēnas uguns lielā eļļas daudzumā apcep abus un ar paletes nazi izņem no pannas, nosusinot lieko eļļu. Citā traukā sakuļ olas un sajauc tās ar izceptajiem kartupeļiem un sīpoliem. Atstāj masu uz dažām minūtēm, lai kartupeļi labi sajauktos ar olām.
  2. Pannā sakarsē eļļu, ielej maisījumu un uz nelielas uguns ļauj tam sabiezēt. Ar sekla šķīvja vai vāka palīdzību omleti apgriež un ļauj tai apcepties no otras puses

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi