Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu omlete

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 4 olas
  • Eļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež ļoti plānās šķēlēs. Smalki sagriež sīpolu un pievieno to kartupeļiem. Uz lēnas uguns lielā eļļas daudzumā apcep abus un ar paletes nazi izņem no pannas, nosusinot lieko eļļu. Citā traukā sakuļ olas un sajauc tās ar izceptajiem kartupeļiem un sīpoliem. Atstāj masu uz dažām minūtēm, lai kartupeļi labi sajauktos ar olām.
  2. Pannā sakarsē eļļu, ielej maisījumu un uz nelielas uguns ļauj tam sabiezēt. Ar sekla šķīvja vai vāka palīdzību omleti apgriež un ļauj tai apcepties no otras puses
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas