Niknie kartupeļi

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Eļļa
  • Nogatavojušies tomāti
  • Sarkanie asie pipari
  • Etiķis
  • Milti un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus ar nazi sagriež vidējos gabalos un labi apcep lielā eļļas daudzumā uz nelielas uguns, izņem no pannas un nosusina lieko eļļu. Pēc tam gatavo tomātu mērci - uz pannas uzlej vienu ēdamkaroti eļļas, apcep tomātus, kuriem iepriekš ir noņemta miziņa un izņemtas sēklas, tad turpat pannā samīca tos, pēc tam pievieno dažus pilienus etiķa, tējkaroti miltu un tējkaroti sarkano piparu un visu labi samaisa. Mērcei ļauj nedaudz nostāvēties, un tad to pārlej pāri kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi