Pavasara veltnīši

Sastāvdaļas

  • Pankūkas miklai
  • 4 olas
  • 200 g ūdens
  • 130 g kviešu miltu
  • 1 tējk. sāls
  • 1 ēd.k. margarīna
  • Pildījumam
  • 1 sīpols
  • 1 -2 ķiloka daiviņas
  • 2 burkāni
  • 1 ēd.k. eļļa
  • 100 g dārzeņu buljona (kubiņš +ūdens)
  • 100 g saldētu pākšu pupiņu
  • 200 g sasmalcināta kāposta
  • ½ tējk. sāls
  • Šķipsniņa balto piparu
  • ½ tējk. ingvera
  • Apziešanai
  • 1 ola baltuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo pankūku mīklu.
  2. Pannā uzkarsē taukvielas.
  3. Cep lielas, plānas pankūkas.
  4. Lai izceptās pankūkas būtu viegli atdalīt, starp tām liek sviestpapīru.
  5. Nomizo un sasmalcina sīpolu un ķiplokus.
  6. Burkānus nomizo un sagriež kubiņos.
  7. Visu apcep pannā sakarsētās taukvielās.
  8. Pievieno dārzeņu buljonu un sautē apmēram 5 minūtes.
  9. Pākšu pupiņas sagriež gabaliņos.
  10. Pupiņas un sasmalcināto kāpostu pievieno sīpolu un burkānu maisījumam.
  11. Sautē vēl 5 minūtes.
  12. Pievieno sāli, piparus un ingveru.
  13. Uz pankūkām liek pildījumu.
  14. Maliņas apziež ar olas baltumu.
  15. Satin veltnīšos.
  16. Veltnīšus mazās devās vāra katliņā sakarsētā eļļā. apmēram 4 minūtes.
  17. Pasniedz nekavējoties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi