Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ar lēcu pildījumu pildīti tomāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 1 ēd.k. eļļa
  • 100 g lēcu
  • 300 ml šķidruma ( ūdens vai buljons)
  • Ēd.k. sausā buljona
  • 2 olas
  • Sāli
  • Pipari pēc garšas
  • 6 tomāti
  • 50 g Holandes siers
  • 150 g krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriezt kubiciņos sīpolus un sutiniet uz pannas eļļā, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
  2. Pievienojiet lēcas un vēl pasutiniet.
  3. Tad pielejiet šķidrumu un 20 minūtes vāriet uz lielas liesmas un 10 minūtes - uz mazākas.
  4. Pievienojiet 1 ēd.k. sausā buljona, olas, sāli un piparus pēc garšas.
  5. Izdobiet tomātus tā, lai tajos var kaut ko iepildīt.
  6. Pieldiet tos ar iepriekš pagatavotu lēcu masu un lieciet citu pie cita ietaukotā sacepumu formā.
  7. Sajauciet rīvēto sieru ar krējumu un pārlejiet tomātiem.
  8. Cepamo formu lieciet aukstā cepeškrāsnī, turklāt vidējā plauktā.
  9. Cepiet 225 grādu temperatūrā 15 minūtes un tad atstājiet izslēgtā cepeškrāsnī vēl 5 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas