Ar lēcu pildījumu pildīti tomāti

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 1 ēd.k. eļļa
  • 100 g lēcu
  • 300 ml šķidruma ( ūdens vai buljons)
  • Ēd.k. sausā buljona
  • 2 olas
  • Sāli
  • Pipari pēc garšas
  • 6 tomāti
  • 50 g Holandes siers
  • 150 g krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriezt kubiciņos sīpolus un sutiniet uz pannas eļļā, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
  2. Pievienojiet lēcas un vēl pasutiniet.
  3. Tad pielejiet šķidrumu un 20 minūtes vāriet uz lielas liesmas un 10 minūtes - uz mazākas.
  4. Pievienojiet 1 ēd.k. sausā buljona, olas, sāli un piparus pēc garšas.
  5. Izdobiet tomātus tā, lai tajos var kaut ko iepildīt.
  6. Pieldiet tos ar iepriekš pagatavotu lēcu masu un lieciet citu pie cita ietaukotā sacepumu formā.
  7. Sajauciet rīvēto sieru ar krējumu un pārlejiet tomātiem.
  8. Cepamo formu lieciet aukstā cepeškrāsnī, turklāt vidējā plauktā.
  9. Cepiet 225 grādu temperatūrā 15 minūtes un tad atstājiet izslēgtā cepeškrāsnī vēl 5 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi