Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa fileja ar papriku un pupiņām

Liellopa fileja ar papriku un pupiņām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopa filejas
  • 150 g pākšu pupiņu
  • 1 dzeltenā paprika
  • 1 sīpols
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • Pipari
  • 2 tējk. medus
  • 3-4 ēd. k. sojas mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Nosusina liellopa fileju, sagriež nelielās strēmelītēs, apkaisa ar pipariem un apcep uzkarsētā eļļā.
  2. Sagriež uz pusēm papriku, iztīra, nomazgā, sagriež strēmelēs.
  3. Sīpolu nomizo, sagriež palielos gabalos. Pievieno gaļai, pieber arī saldētas zaļās pākšu pupiņas (sezonas laikā izmanto svaigas).
  4. Visu sautē kopā, līdz gaļa mīksta un dārzeņi apcepušies, gatavošanas beigās pievieno sojas mērci un medu - uzkarsē.
    Pasniedz ar vārītiem rīsiem un zaļumiem pēc izvēles.

    Lai labi garšo!
    Visu sautē kopā, līdz gaļa mīksta un dārzeņi apcepušies, gat...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas