Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ¼ l saldā krējuma
  • 3 olas dzeltenumi
  • 110 g cukura
  • 20 g kartupeļu cietes
  • Rotāšanai
  • 250 g iecukuroti augļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāriet katliņā saldo krējumu.
  2. Saputojiet bļodiņā olu dzeltenumus ar 60 g cukura, līdz masa kļuvusi stingra un gaiša.
  3. Iemaisiet vēl kartupeļu cietes un vēlreiz sirsnīgi uzputojiet.
  4. Iekuliet olu masā vārošo krējumu, visu laiku maisot.
  5. Masu ielej katlā atpakaļ un maisot no jauna karsējiet.
  6. Pārāk ilgi nevajag vārīt.
  7. Masai tikai viegli jāuzvirst.
  8. Krēmu lejiet sirds formā un atdzesējiet.
  9. Pārkaisiet sirdi ar 50 g cukuru un lieciet karstā cepeškrāsnī, līdz cukurs karamelizējās, tas ir, kļūst brūngans un izveido glazūrai līdzīgu virskārtiņu.
  10. Atdzesējiet gatavo cukuroto sirdi un dekorējiet ar iecukuroto aveņu vai citiem augļiem vai ogām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas