Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Barbekjū ar rīsiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa steika (vai arī liellopa fileja)
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 250 g rīsi
  • 1 neliela bļodiņa ar gabaliņos sagrieztiem tomātiem (400 g)
  • 1 glāze liellopa buljona
  • 1 maza glāze kukurūzas (212 g)
  • Sāls, asie sarkanie pipari
  • ½ glāze grilējamā (bārbekjū) mērce (125 ml)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nosusināt un sarievot. Sīpolu un ķiploku nomizot, sīpolu sagriezt gabaliņos un ķiploku saspiest. Sakarsēt eļļu un tajā apcept gaļu, pievienot sīpolus un ķiplokus un pasautēt.
  2. Pievienot rīsus, tomātus un liellopu buljonu un visu aptuveni 15 -20 minūtes karsēt.
  3. Nosusināt kukurūzu, pievienot to pannā esošajām sastāvdaļām, uzkarsēt un pievienot garšvielas – sāli, asos sarkanos piparus un grilējamo mērci. Pēc vēlēšanās var garnēt ar zaļumiem un celt galdā
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas