Barbekjū ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa steika (vai arī liellopa fileja)
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 250 g rīsi
  • 1 neliela bļodiņa ar gabaliņos sagrieztiem tomātiem (400 g)
  • 1 glāze liellopa buljona
  • 1 maza glāze kukurūzas (212 g)
  • Sāls, asie sarkanie pipari
  • ½ glāze grilējamā (bārbekjū) mērce (125 ml)

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nosusināt un sarievot. Sīpolu un ķiploku nomizot, sīpolu sagriezt gabaliņos un ķiploku saspiest. Sakarsēt eļļu un tajā apcept gaļu, pievienot sīpolus un ķiplokus un pasautēt.
  2. Pievienot rīsus, tomātus un liellopu buljonu un visu aptuveni 15 -20 minūtes karsēt.
  3. Nosusināt kukurūzu, pievienot to pannā esošajām sastāvdaļām, uzkarsēt un pievienot garšvielas – sāli, asos sarkanos piparus un grilējamo mērci. Pēc vēlēšanās var garnēt ar zaļumiem un celt galdā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi